26 Kasım 2016 Cumartesi

Kore Dizi Önerileri 4



Moon Lovers-Scarlet Heart : Ryeo (2016)

 

  Kimi zaman komik ve eğlenceli kimi zaman hüzünlü olan bu dizi kesinlikle izlenmesi gereken dizilerden bence. 4.Prens Wang So (Lee Jung Ki), 8.Prens Wang Wook (Kang Ha Neul) ve gelecekten geçmişe gelen Hae Soo (IU) arasındaki ilişkiyi, Goryeo’daki taht mücadelelerini anlatıyor. Gerisini izleyip görmelisiniz J



Love in the Moonlight (2016)


   Çocukluğundan beri bazı sebeplerden dolayı erkek gibi davranmak zorunda olan Hang Ra On (Kim Yoo Jung) ile velihat prens Lee Young (Park Bo Gum) geçen olaylar Ra On’un saraya haremağası olarak girmesiyle aşka dönüşüyor.  Haremağası Hong ile velihat prensin arasındaki aşk, entirikalar dizinin heyecanını arttıyor.


My Little Baby (2016)


   Başarılı bir dedektif olan Cha Jeong Han (Oh Ji Ho) ablasının ölümüyle küçük yeğeni Eun Ae’ye bakmak zorunda kalması, bebek bakımı, zorlukları, yaşadıkları ve üst kat komşusunun da ilk aşkı Han Ye Seul (Lee Soo Kyung) çıkmasıyla her şey değişiyor.  Eğlenceli bir dizi.


Pretty Man (2013)


   Dokgo Ma Te (Jang Geun Suk) yakışıklı ve etrafındaki birçok kadın tarafından dikkat çeken biridir. Bunu kullanmayı çok iyi bildiğinden karşısına çıkan teklifi değerlendirerek iş hayatına atılır. Ancak başarılı olması için kalbini çalmaçsı gereken birçok kadın olacaktır. Kim Bo Tong (IU) küçüklüğünden beri Dokgo Ma Te’ye aşık, onunla evlenmekten başka hayali olmayan bir kızdır. Bu ikisinin beraber çalışmaya başlamasıyla gelişen olaylar ve şaşırtıcı gelişmeleriyle güzel bir dizi. Tabi kızın safça hareketlerini görmezden gelirsem ;)


She Was Pretty (2015)



   Şu an Türkiye’de de kopyası (Seviyor Sevmiyor) yayınlanan ve orijinali  daha güzel olan bu dizi Kim Hye Jin (Hwang Jung Eun) ile çocukluk aşkı Ji Seong Joon’un  (Park Seo Joon) yıllar sonra tekrar karşılaşmasıyla başlar. Yalnız kendine güveni yıllar önce kaybolan ve eski güzelliğini kaybeden Kim Hye Jin ilk aşkının gözünde kötü görünmemek için en yakın arkadaşı Min Ha Ri’yi (Go Jeon Hee) görüşmeye yollar. Bunun sonucunda işler karmakarışık bir hal alır. Türk versiyonundansa bu daha çok tercih edilmeli. Onu izleyenlerde bence orijinalini bir görmeli J


Sizlerin de öneri,yorum ve fikirlerinizi bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkür ederim J)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder